5 Şubat 2011 Cumartesi

ARICILAR VİZE, PINARHİSAR VE EDİRNE GEZİSİNDE

22/01/2011 Günü arıcılar Gebze'den çıkıp İstanbul, Vize, Pınarhisar ve Edirne ye vardı.
Arıcıların gezisinde emegi geçen herkese teşekür ediyorum. Güzel bir gezi oldu. Arıcılar kışın biraz boş zaman bulurlar, sezon başladığında iki ayagınız bir pabuca sıgar::))
Koş koş bir bakmışın sezon bitmiş.




Arıcılar Geziyor Vize Pınarhisar ve Edirne
Yükleyen Ali_Turk. - İlginç videoları keşfedin.

Darısı yeni gezilere::))

7 yorum:

muhteşem turunç dedi ki...

Abi kendimi acayip takdir ettim:) bizde misafir gidilen yerde ev sahibi kırılmaz:( hani 6-7 ye sıfır çekecek adam sonra mahallelinin yüzüne nasıl bakcak dimi:)

ARICILIK VİDEOLARI dedi ki...

::)))
Seni bizde taktir ettik abi.

Unknown dedi ki...

Abi merhabalar,çok güzel video çekimleri yapmışsınız ve harika resimler tabiki,bizlerde sizin sayanizde sizinle beraber gezmiş olduk,paylaşımlar için teşekkürler,selamlar.

ARICILIK VİDEOLARI dedi ki...

Mehmet seni ziyarete geldiğimizde hiç video çekmemişim ona yanıyorum. O kadar gezdik yav bir parça filim alınmazmı, bir sürü resim var ve filim almamışız.
Birde o kadar önemli olaylar vardı, demekki oruç kafaya vurmuş::))
Filimdeki resimlerin bazıları saim abinin, hatta bir ara yolda giderken seyir halinde bile hepimizi otomatik görüntülemesi süper olmuş.
Keşke sende olsaydın, davet etmiştim ne yapayım::))
Kal sağlıcakla.

ERZİNCANLI ARICI VECDİ dedi ki...

Ali bey,güzel video olmuş,biraz bilardo seyretmişliğim var,son sayı işi yeni kuralmı.Arabayı hacı abiye verme,devamlı yolculukta uyuyor.Saglıcakla kalın.

MehmetToPRaK dedi ki...

Sayın abim hernedense ziyaretleriniz hep haritanın üst kısımlarındaki yerlere oluyor.. Bizaman şu arabanızın direksiyonunu alt kısımdaki yollarada çevirsenizde yeni bir simalarla karşılaşsanız :) haa derseniz ben eski simalardan memnunum buna diyecek bişey yokki çekememezliğimizde yok ayrıca...nede olsa bloglarınızda ziyaretlerdek bilgi paylaşımlarından bizlerde faydalanıyoruz...
selamlarımla..

ARICILIK VİDEOLARI dedi ki...

::))
Uyduk bir doktora Allah sonumuzu hayır etsin. Ne rota ne yön kaldı, kısmetse haritanın başka yerlerinede bakarız:::))
Önce emekli olmak lazım. Bir çok kişi davet ediyor, ortam belli nereye ne zaman gidelim, davetin için teşekürler. Sağlıcakla kal.