9 Eylül 2012 Pazar

BAL HASADI VİDEOLARI



8 Eyülül 2012, Yusuf Şimşak arılığında , yılın bal hasadını yapıyoruz. Yusuf sabit arıcı, aldığımız balın ağırlıgı kestane, hemde bayağı keskin. Mevsim gelip geçmiş, nektar yok, biz arılıkta maskesiz dolaşıp, bal hasadı yapıyoruz.Arılarda yağma eğilimide yok, böyle bir arıcılık varmı diyenler bundan sonraki videoları beklemeye başlasınlar, ne gırgır ne şamatalar ne muhabbetler oldu, hatta bir ara Enes Emin, bir koloninin anasına 3 ana arı teklifine, Yusuf sııcak bakmadı, daha fazla verenler varmış......
Mutlu seyirler, lafı uzatmanın bir anlamı yok.....



Maskesiz bal hasadı, İsaklı köyü, arıcılık videosu ile Ali_Turk

3 yorum:

muhteşem turunç dedi ki...

Ali abi maşallah guzel bal gelmiş afiyetle yesinler. Ben 3 yok olmaz 5 ana muhabbetini anlamadım . İsin yavaş olmasında kabahat senin:) el demirini etkin kullanamiyorsun:) ayrıca koruke hasta oldum ne üfleme o be:) sağlicakla kal.

yusuf şimşak dedi ki...

SLM...

Sayın Bakanım.

Arıcı ; yaptığı işten zevk almasını bilecek,bilecekki bu işi habici olarak yapabilsin:)

Ustanın eli değdimi de bu işin zevki de bir başka oluyor hani::))

SLM ve Muhabbetle...

ARICILIK VİDEOLARI dedi ki...

Muhteşem abi işi fırıldak olanların taktiklerinden, 3 olmaz efendim 5 veriyorum filan. Aklıma durup duruken bir banka vardı o geldi, dövüzünüze daha yüksek, Türk liranıza dahada yüksek diye diye çarpan bir banka vardı, şimdi sahibide kaçak. Birisi yaptığı salaklığı nasıl kapatırım diye, ballandırıp bir şeymiş gibi daha yüksegine satmaya çalışıyor, Allah akıl fikir versin ne diyelim, sonunda çoluk çocugun diline düştü::))


Slm Yusuf, zaten zevk alınmadan yapılan işten hayır gelirmi, bir ata sözü vardı, çocuk sakat doğar filan diye, durup duruken nerelere gittik yav.
Ustanın eliyle alakalı degil,hasat işi program işidir, sıraladınmı hepsi sırasıyla olur biter.
Zaten işin %100 nü bitirememişim.
Sağlıcakla kalın.