17 Kasım 2009 Salı

PAKET ARI



Aşagıdaki filimde paketlediğimiz arıyı yukardaki metro kovana verdim.
İşin garip tarafı çalışılırken telefonların tacizleri hiç bir şey degilmiş. Tacizden daha beter ne olabilirki derseniz birisi sizi telefonda esir alıyor. Arılıkta çalışıyoruz ve yeni bir tel hattı almışım, bunuda bizim Şenol efendiye söyledik, senmisin söyleyen, ondada o hat varmış ve 4 kontura 1 saat konuşuluyor. Aradı konuştuk diyorumki, işim var kapatacam, oda abi kapatma konturum gider diyor. Beyefendi kendisi kulaklıgı takmış, atölyede çalışıyor, bizide esir alıyor.Bende telefonu koydum bir kovanın üstüne gelip geçerken mikrofonda açık konuşup hemde iş yapıyoruz. Allah ne verirse her şeyin hayırlısını versin.
Bereket Muhteşem abi aradıda kurtulduk. Şenol hala hattaydı ama tekrar ona dönmeyi başaramadın, iki hatlı telefon kullanmasınıda öğrenmeye çalışıyorum.



Hacıda yaptıgımız işi Şenol'a anlatıyor, burası filim seti gibi diyor::))

2 yorum:

ERZİNCANLI ARICI VECDİ dedi ki...

Ali bey, yusuf bey haklı.Sen video yayınla.Kulaklarımızın pası açıldı. Geçen yıl ile bu yıl arasında yaptıgım gözlem, karniyolun sayesinde eldiven maske gibi giysilere ihtiyaç kalmamış.Bfilmin devamını bekliyoruz.Kışın arı sesi ve gözlemlere ihtiyaç var.Saglıcakla kalın.

ARICILIK VİDEOLARI dedi ki...

Vecdi abi 2007 yılındaki filimlerim hala süper. Ben hep doğal videolar paylaştım, düzenlendigi zaman videoların bazı yerlerini kesiyorsun, sesi oturdugun yerden kayıt edebiliyorsun. Bir yerde iyi bir yerdede bu durum iyi degil.

Abi önümüzdeki bir kaç yıl içinde karniyol ülkemiz geneline yayılacak ve daha rahat ve verimli arıcılık yapacagız. 30/12/2009tarihinde yayınlanacak bir yazı var. O yazı otomatik olarak yayına girecek o gün geldimi yayında olacak. O tarihe kadarda karniyolla ilgili fazla bir şey yazmak istemiyorum. Yazıp çizenleri o zaman çizecegim::))